Toppik Fiberholdspray

Toppik Fiberhold Spray is wetenschappelijk geformuleerd om Toppik te binden aan de dunne haren. Een fijne nevel,speciaal ontwikkeld om de hechting tussen Toppik haarvezels en dunner haar te verhogen. Geheel vrij van lak,maakt deze formule gebruik van geavanceerde cosmetische kwaliteit hars om dunner haar en Toppik haarvezels natuurlijk en duurzaam aan te sluiten.
 

Pro Vitamine B5 en natuurlijke ingrediënten verzachten de conditie van zowel haar en vezels optimaal voor een volledig natuurlijke uitstraling. pH evenwicht van 5,5 voor een optimaal resultaat met Toppik haarvezels. U kunt zelfs uw haar borstelen na het drogen voor een zachtere stijl met voldoende vezels houdkracht.

Toppik Fiberholdspray is speciaal ontworpen voor Toppik haarvezels met een water resistente formule. Haarlak van andere merken hebben dit doorgaans niet.
 

Met Toppik Fiberholdspray kunt u dus zorgenloos door de wind en (mot) regen lopen. Ook transpiratie door bijvoorbeeld sporten levert geen probleem op voor de Toppik haarvezels. Alles blijft netjes op zijn plaats en is dus in alle omstandigheden onzichtbaar voor het menselijk oog. Zelfs met een afstand van 10 centimeter!

 Toppik Spray Applicator

Met dit precisie-instrument kunt u Toppik spuiten, in plaats van alleen te schudden. Door het gebruik van dit apparaat, zal u een nog meer natuurlijke look met Toppik krijgen. De haarvezels worden gelijkmatiger verspreid en er kan nauwkeuriger worden gericht. Vanwege deze precisie, ziet u zichzelf aanzienlijk minder Toppik haarvezels gebruiken, waardoor de Applicator ook nog zuinig is. De Toppik Spray Applicator is perfect voor het invullen van de voorste haarlijn.
Gebruik het met de Toppik Hairline Optimizer voor het beste resultaat.

 

  • Te gebruiken met Toppik haarvezels voor een complete, natuurlijke dekking
  • Meer gecontroleerd, precisie applicatie bij elk gebruik
  • Verbetert de resultaten van Toppik met meer precieze dekking
  • Zuinig - verspreidt minder haarvezels
  • Zorgt voor een gerichte toepassing in specifieke dunne gebieden
  • De Spray Applicator past op de Toppik 12 gram en de Toppik 27,5 gram

 

Toppik Hairline Optimizer

Toppik Hair Building Fibers hebben duizenden mensen geholpen met dikker, voller haar in seconden, maar soms kan het moeilijk zijn om een ​​natuurlijk ogende voorste haarlijn te bereiken.
 

Met de Toppik Hairline Optimizer kunt u direct  de best mogelijke resultaten zien in minder tijd, en op hetzelfde moment minder haarvezels gebruiken. Door de precieze haarlijn kam kunt u de toepassing van Toppik langs uw haarlijn verbeteren en overtollige vezels verwijderen, die direct een zachtere, meer natuurlijke look creëert.


Spencer Forrest maakt gebruik van state-of-the-art productie-installaties om de meest geavanceerde en effectieve producten voor haaruitval te produceren. Onze producten, met inbegrip van Toppik, worden aanbevolen voor haar verlies patiënten door duizenden artsen over de hele wereld.Toppik Tool Kit

Sinds kort is er de nieuwe Toppik Tool Kit. Een voordelige set waar alles in zit om Toppik zo perfect mogelijk op uw haar aan te brengen.


De Toppik Tool Kit bestaat uit:

  • Toppik Spray Applicator
  • Toppik Hairline Optimizer
  • Toppik Fiberholdspray 50 ml.


Met deze kit en een busje Toppik hair building fibers bent u verzekerd van een natuurlijke volle bos met haar. Geen persoon die kunt zien dat u Toppik gebruikt.


Bij de meeste verkooppunten is de Toppik Toolkit ook verkrijgbaar als Starterkit. U krijgt er voor een zeer voordelige prijs een Toppik 12 gram met kleur naar keuze bij de Toolkit zodat u alles in huis heeft om uw haar te laten stralen van geluk.